Despre Noi

PROFILUL COMPANIEI

GHERMAN PROPERTIES S.R.L. este o companie privata înființată în Constanta, Romania, în anul 2010. Societatea are un actionar si administrator unic. Incepand cu anul 2013 principala activitate a societatii a devenit comercializarea de produse petroliere EURO 5 motorina si benzina (combustibili solizi, lichizi si gazosi) de calitate pentru agricultura, transport si alte segmente de afaceri (cod CAEN 4671 „Comert cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi si gazosi al produselor derivate”).

Vom continua să exploram noi teritorii, produse noi și cele mai noi tehnologii dar, concentrarea asupra calității produselor și serviciilor va rămâne ca prioritatea noastră numărul unu.

team

Valori

Suntem o companie etica si flexibila, ce doreste sa ofere solutii mai flexibile pentru clientii sai. Incercam sa oferim cele mai bune solutii clientilor pe termen mediu si lung.

Misiune

Conectam clientii direct cu piata si dorim sa oferim cele mai bune preturi si calitate.

Viziune

Vrem ca raportul calitate-pret sa ofere satisfactia totala clientilor nostrii.

Atestat de inregistrare D.J.A.O.V. Constanta Nr. RO92581EN0001/18.07.2013 pentru comercializare si/sau depozitare engros de produse energetice

Contactati-ne